Pages Navigation Menu
Telefon: +4 0722.244.999

Sisteme fixare

PEC Europe GmbH – Expertul dumneavoastră pentru aplicaţii de fixare de ultimă generaţie.

Noi dezvoltam, producem și distribuim produse sofisticate din punct de vedere tehnic și aprobate pentru industria de construcții. Gama de produse PEC include componente de sistem de ancorare, de fațadă precum și o gamă largă de accesorii. Combinam cunoştintele germane in domeniul tehnic cu condițiile de producție avantajoase din China.

Toate testele produselor PEC Europe GmbH sunt efectuate in Germania, conform standardelor europene. Mai mult decât atât, testarea continuă şi în fabrică, realizatând și înregistrând în mod regulat înbunătăţirea produselor noastre

Produsele noastre sunt agrementate de instituţile DIBt (Deutsches Institut fur Bautechnik), European Organization for Technical Assessment, TUV Sud şi RWTH Aachen University.

Pentru a vizualiza catalogul complet, click aici.

 


 

Tipuri de sisteme de fixare:

Sine de ancorare PEC TA

Sunt ideale pentru fixare rapidă, fiabilă și rentabilă a diferitelor elemente de construcție. Posibilitatea de a face ajustări simple și flexibile, economisește timp și bani. PEC Group oferă o gamă largă de şine de ancorare laminate la cald și laminate la rece pentru o varietate de aplicații în industria construcțiilor. Importanța soluțiilor profesionale de fixare a crescut enorm în ultimii ani, cu o cerere în creștere pentru soluții rentabile de fixare , de încredere, flexibile si economisind timp.

Avantaje:

 • Oferă flexibilitate și adaptabilitate;
 • Asamblare ușoară fără unelte complicate, care minimizează timpul de construcție în mod semnificativ;
 • Pre-planificarea reduce efortul de construcție considerabil;
 • Timp economisit: conexiuni cu șuruburi, mai rapide decât coneziunile cu sudura;
 • Nici o deteriorare a armaturii existente;
 • Potrivite pentru incarcari dinamice, seismice;
 • Potrivit pentru orice tip de mediu din cauza galvanizarii la cald sau materiale din oțel inoxidabil;

Sinele PEC TA sunt agrementate de Organization for Technical Assessment cu European Technical Approval şi de Deutsches Institut fur Bautechnik .

Şienele PEC TA au marcaj CE. De la adresa de mai jos puteti descarca programul de calcul
https://www.pec-europe.com/en/downloads/software.html

Sinele PEC TA sunt agrementate la nivelul Comunitatii Europene cu European Technical Approval ETA nr 16/0929 din 3 iulie 2017 – Vezi fisier PDF

Şuruburi de fixare PEC cap ciocan

Sunt disponibile pentru toate sinele produse de PEC Europe, fabricate din otel galvanizat (FV), zincate (GV) si otel inoxidabil.
Clasa de duritate: 4.6 si 8.8 pentru cele galvanizate si zincate si A4-50 şi A4-70 pentru cele din otel inoxidabil.
Diametre de la M6 la M30 şi lungimi de la 10-300mm.

 

Şine PEC TU

Inglobate în coloane sau traverse sunt ideale pentru fixarea invelitorii de tablă cutată, ferestre, usi sau alte elemente. Sinele PEC TU sunt eficiente , sigure şi un cost de instalare foarte mic. Sunt disponibile trei tipuri de canale (A, B, C) cu o lungime de 3m. Sunt galvanizate la cald cu un strat de zinc de ≥ 50µ conform cu aprobarea Z-21.4-1886, oțel inoxidabil A4 și la cerere pot fi furnizate cu oțel vopsit. Sinele PEC-TU- sunt furnizate cu umplutură de polistiren.

Avantaje:

 • Aprobat de Institutul German pentru Inginerie structurală
 • Instalare ușoară în armătura existentă datorită diferitelor modele de ancorare
 • Capacitatea portantă în toate cele trei direcții sunet
 • Umplutura din polistiren previne contactul șuruburi și beton
 • Asamblare uşoară fără găurire ajută la economia de timp

Vezi fisa tehnica: click aici

 

Şină pentru fixarea caramizii Brick Tie

PEC Brick Tie Systems garantează legătura pe termen lung şi condiții de siguranță a pereţilor despăţitori din cărămidă cu structuri din beton (pereti sau coloane) sau oțel.
Canalele Brick Tie sunt turnate în elementul de beton. Capul baionetei se introduce in profil iar restul se preseaza in mortarul dintre caramizi.

Vezi fisa tehnica: click aici

 

Sistemul -TEC –PEC pentru conexiunea peretilor de caramida

Sistemul de conectare PEC-TEC este produsul ideal pentru conectarea rapidă, fiabilă și sigură a pereților, fără unelte complicate. Sistemul este ideal pentru a conecta pereții din zidarie unul cu celălalt sau pereții din zidarie cu ziduri de beton. Pentru a asigura o conectare sigură a zidăriei instalate suplimentar cu pereții existenți, sistemul de conectare pe perete PEC-TEC este soluția ideală.

Indiferent de dimensiunile cărămizilor, ancorele de legătură pot fi introduse în canalele de cărămidă. Flexibilitatea ancorei de legare rămâne intactă chiar și după instalarea în canal și previne formarea de fisuri necontrolate în zidărie.

Instalarea sistemului PEC-TEC Brick Tie este simplu și necomplicat și poate fi realizat cu unelte simple. Canalul de cărămidă este înșurubat cu trei dibluri pe perete, iar ancorele de legătură sunt introduse în canal și plasate în mortarul de îmbinare a zidăriei.

Decalajul dintre peretele vechi și noul perete este apoi umplut cu izolație sau cu un compus comun elastic.

 

Baionete dinţate PEC tip GF/GU

Baionetele de tipul GF și GU au benzi zimțate și contra-plăci, precum și un surub cap ciocan sudat, asigură un transfer sigur a forțelor de intindere și compresiune.

Baionetele dințate cu orificii perforate oferă flexibilitate în toate cele trei direcții.
Vezi fisa tehnica: click aici

Baionete dinţate PEC tip VL

Două elemente de pe ambele părți, pot fi conectate în siguranță cu canale PEC TA montatea deja vertical și orizontal cu baionetele dințate care asigură flexibilitate în toate cele trei direcții.

Vezi fisa tehnica: click aici