Pages Navigation Menu
Telefon: +4 0722.244.999

Despre Noi

SC Halferom Construct SRL este o firma specializata in domeniul constructiilor, care urmareste satisfacerea solicitarilor clientilor prin solutii globale in conformitate cu standardele nationale in vigoare si care respecta normele de siguranta si calitate a constructiilor.

Cu o experinta vasta acumulata in domeniul proiectarii cladirilor industriale, cai ferate industriale, demolari si a vanzarii sistemelor mecanice pentru fixare, armare, ridicare, pentru prefabricate din beton, sisteme pentru fixarea placilor de piatra si a caramizilor, a tirantilor, vă oferim produse si servicii la cele mai inalte standarde.

 

COLABORAM CU FIRME INTERNATIONALE
Printr-o stransa colaborare cu firme de succes internationale HALFEN GmbH – Germania, PEC GROUP Germania, NON EXPLO Italia, Besista GmbH Germania, Halferom Construct SRL este un partener performant care dispune de competente si tehnologii pentru toate tipurile de constructii.

 

Ne diferentiem prin calitatea produselor, a lucrarilor executate, cele mai bune preturi practicate si dispunem de personal si echipamente de lucru profesionale. Printre avantajele colaborarii cu firma noastra mentionam:

  • profesionalitate si flexibilitate in relatia cu clientii;
  • personal cu experienta si calificare in domeniu;
  • termene scurte de executie si implementare;
  • solutii de top pentru orice tip de proiect;
  • dispunem de produse si tehnologii inovative;
  • garantam calitatea produselor si a lucrarilor executate;
  • materialele folosite sunt prietenoase cu mediul.

 

Compania noastra este intr-un proces permanent de dezvoltare prin care urmarim performanta si intelegem impactul pe care serviciile noastre il au atat asupra mediului cat si asupra clientilor.

 

despre-noi

Doriti o cotatie personalizata?

 

Contactati-ne la +4 0722.244.999 sau prin email pentru stabilirea cerintelor si va oferim o solutie in cel mai scurt timp pentru proiectul dumneavoastra.