Pages Navigation Menu
Telefon: +4 0722.244.999

Mortar Break-in

Break in – MORTAR EXPANSIV PENTRU DEMOLARE NON EXPLOZIV –  este un agent de demolare ecologic, sigur şi uşor de folosit.
BREAK-IN nu produce vibraţii, praf sau zgomot; nu emana gaze sau fum sau alţi factori care să polueze mediul înconjurator. BREAK-IN se foloseşte pentru Industria minieră (marmură şi granit), în construcţii civile, construcţii industrial, şi în toate domeniile de demolare sau excavari unde explozibilii convenţionali nu se pot folosi, in apropirea cladirilor, oamenilor sau a siteurilor arheologice.

BREAKeste ieftin şi rapid: mai ieftin decât utilizarea ciocanului pneumatic şi de asemenea timpul de executie este scurt. Mai mult decât atât, în timpul reacţiei sale, permite utilizarea personalului pentru alte activităţi. In cazul în care găurile sunt încărcate înainte de închiderea şantierului, în ziua următoare este posibil să se găseasca materialul fracturat, optimizând procesul.

BREAK-IN nu este supus nici unei reglementări de siguranță publică și nu are nevoie de personal specializat pentru a fi utilizat.

 

Proprietati produs

BREAK-IN, în opt ore după ce a fost turnat in găuri, dezvoltă o putere maximă de 3000t/mp.. Depăşind cantitatea corectă de apă (35%), este posibil o uşoară scădere a capacităţii sale de spargere. In caz contrar, creşterea diametrului găurii va duce la o mărire a puterii sale. După ce se amesteca mortarul şi umplerea golurilor din roca sau beton, începe reacţia de mărire în volum şi creşte în putere cu trecerea timpului.

Vezi fisa tehnica >>